DDNet Acasa DDNet
DDNet Despre noi DDNet
DDNet Solutii DDNet
DDNet Labs DDNet
DDNet Parteneri DDNet
DDNet Cariere DDNet
DDNet Contact DDNet

Digital Distribution Network

romanaenglish
 
 
Utilizator:   Parola:

Administrare servere si retele

   Avand o experienta cumulata de peste 10 ani in administrarea serverelor si a echipamentelor pentru diversi provideri de Internet din USA, Europa si Asia, echipa DDNet a realizat o gama variata de utilitare pentru a facilita administrarea, monitorizarea si controlul serverelor si echipamentelor specifice unui Internet provider.

   Pornind de la instalari optimizate ale serverelor, pana la creearea unor sisteme redundante de acces la Internet, DDNet va propune o solutie de management centralizat, la cele mai inalte standarde.
DDNet

IPTV - Televiziune Digitala

   DDNet TV este o solutie IPTV care aduce la viata noul concept de media entertainment. Incorporand cele mai noi tehnologii atat pentru captare si transport dar bazandu-se mai ales pe o interactivitate extinsa am reusit sa realizam un sistem IPTV inovator.

   Solutia a fost conceput pentru a oferi Televiziune Digitala in retelele existente, fara a necesita investitii suplimentare in infrastructura si care sa accepte un numar nelimitat de utilizatori.
DDNet

» Mai multe detalii

DDNet

» Mai multe detalii

DDNet

DDSEC - Consultanta in securitate

   DDSEC, divizia noastra de consultanta in securitate, ofera un set complet de produse de monitorizare si evaluare a securitatii pentru a proteja afacerea dumneavoastra impotriva oricarui tip de atac informatic.

   In completarea produselor noastre automatizate de verificare, noi oferim consultanta si pentru Penetration testing, un serviciu special proiectat sa analizeze sistemele informatice ale companiei dumneavoastra pentru a detecta vulnerabilitatile si a oferi solutii de atenuare pentru vectorii de atac identificati.

» Mai multe detalii

DDNet DDNet

Dezvoltare Web

   In decursul ultimilor zece ani, o mare partea a succesului in afaceri a fost reprezentat de imaginea promovata de catre companie. Prin alegerea unei imagini potrivite, brandingul poate transforma o solutie medie intr-un real succes.

   Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie pentru a selecta, a crea si a promova noua imagine a brandului dumneavoastra, creand in acelasi timp si un layout pentru siteul dumneavoastra web, potrivit profilului companiei.

» Mai multe detalii